zelfbouw-loods-pakket

Met Levere kunt u op eenvoudige en efficiënte wijze uw eigen loods bouwen. Zo kunt u bij ons volledig uw eigen loods samenstellen en ontwerpen, om deze vervolgens zelf in elkaar te zetten met behulp van onze uitgebreide montagehandleiding. Uw eigen loods wordt namelijk door ons geleverd als zelfbouw loods pakket.

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Zelf bouwen (of complete montage
  • Verschillende soorten beplating
  • Isolatie mogelijk
  • 12 kleuren om uit te kiezen
  • Veel extra’s

Levere

Levere is ontstaan vanuit het idee om zo efficiënt en eenvoudig mogelijk een zelfbouw loods te kunnen bouwen. Hieruit is het zelfbouw loods pakket ontstaan. Het zelfbouw loods pakket bestaat uit een degelijk fundament en een eenvoudige montage. Hier wordt uiteraard een zeer uitgebreide en heldere handleiding bijgeleverd. Een zelfbouwloods is in tienstallen verschillende kleuren beschikbaar met daarbij de keuze uit verschillende materialen. Zo kunt u zelf uw ideale zelfbouwloods samenstellen.

Alle uitvoeringen

Alle uitvoeringen en afmetingen van de loodsen, schuren, hallen, stallen en bedrijfshallen kunnen als zelfbouwpakket geleverd worden. Een zelfbouwloods is leverbaar vanaf 4 meter breed, 6 meter lang en 2 meter goothoogte. U bepaalt zelf de maten van de deuren en of de loods geïsoleerd moet zijn.

Ideale constructie

Een Levere loods is de ideale opslag- en werkruimte voor particulier en het MKB, met name door snelle levering én de zeer scherpe prijs van een Levere. Het blijkt dat de prijs van het koud verzinkt profiel in combinatie met de technische eigenschappen van het koud verzinkt staal in een aantal gevallen zeer sterk kunnen concurreren met de gebruikelijke variant in warmgewalst staal.

Maximaal voordeel

Onze profielen zijn leverbaar als koude profielen (0,6 mm of 0,7 mm staal), geïsoleerd met binnen en buiten staal en geïsoleerd. Het ECO profiel is een goed alternatief voor degenen die een goedkoop alternatief willen voor standaard geïsoleerde profielen en anderzijds niet het probleem willen van condensvorming bij koude profielen. Net als voor de maatvoering van de structuur geldt dat de sectionaaldeur in vrijwel alle maten leverbaar is. Daarnaast kunt u zelf kiezen waar de loopdeur(en) geplaatst moeten worden.