Pakketten

Als zelfbouwspecialist ziet Levere er op toe dat u een compleet pakket ontvangt waarmee u een loods of een variatie daarop, eenvoudig zelf kunt bouwen. Alhoewel de basis van een alternatieve toepassing altijd gelijk is, namelijk een staalconstructie met dak en wandpanelen, kunnen we bij de samenstelling van een pakket rekening houden met de toepassing die u voor ogen heeft. Wat zijn enkele van de mogelijkheden?

Woning

Het gebeurt steeds meer dat er gezocht wordt naar alternatieven voor de traditionele bouw. U kunt de pakketten van Levere gebruiken om zelf een woning te creëren. Het materiaal wordt dan aangepast naar de normen zoals deze gelden voor een woning. Dat is bijvoorbeeld van toepassing op de dikte van de isolatie. Het is echter essentieel dat de wijze van monteren ook wordt uitgevoerd conform de vereisten in het bouwbesluit. Het uiteindelijke resultaat zal op verschillende wijzen aan de normen moeten voldoen, zoals luchtdichtheid, ventilatie en lichtinval. Levere neemt hierin geen leidende rol, u zult zelf het pakket moeten laten toetsen door bijvoorbeeld een architect om te bepalen of het geheel voldoet aan de normen.

Kantoor

Net als bij de vereisten van een woning gelden voor het gebruiken van een loods als kantoor, aanvullende eisen. Externe adviseurs kunnen u hierbij adviseren om een passend pakket samen te stellen. Levere heeft contact met diverse architecten die u eventueel kunnen adviseren.

Overkapping

Garagebox

Feitelijk is een garagebox niets anders dan een standaard loods. U kunt bij ons echter ook een pakket samenstellen waarbij meerdere gekoppelde boxen worden geleverd.