3D Montage hulp

Om het gemak van de zelfbouw van uw loods te vergroten krijgt u toegang to uw eigen 3D omgeving van uw loods. Daar vindt u alle benodigde montagehandleidingen voor uw loods. Bij de loods worden uiteraard tekeningen meegeleverd. Hierop ziet u hoe de constructie is opgebouwd, waarbij elk onderdeel een eigen nummer heeft. Deze nummers staan ook op de profielen die u geleverd krijgt.

De 3D omgeving kunt u vanaf uw PC, tablet of mobiele telefoon bekijken. We begrijpen dat veel van onze afnemers de montage met de 3D weergave op hun tablet bouwen. Hieronder een impressie van hoe een en ander in zijn werk gaat.

U krijgt een login waarmee u alle informatie van uw loods vindt. U ziet dan een weergave van uw loods met alle details.

De weergave kan worden gedraaid (afbeelding A); u kunt inzoomen (afbeelding B); een onderdeel selecteren (afbeelding C); een geselecteerd onderdeel laten verdwijnen (afbeelding D), om achter het betreffende onderdeel te kunnen kijken; een geselecteerd onderdeel isoleren (afbeelding E), u ziet dan alleen het betreffende onderdeel; alle technische details van het geselecteerde onderdeel bekijken (afbeelding F).

A

B

C

D

E

We hebben gemerkt dat dit een enorme hulp is bij het snel en vakkundig monteren van onze zelfbouw loodsen. Mocht u meer informatie hierover willen hebben aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We laten u graag zien hoe dit werkt.