Zelfbouw loodsen Flevoland

Zelfbouw loodsen Flevoland

Levere is dé leverancier van zelfbouw loodsen in Flevoland en omstreken. Heeft u een stevige constructie van hoge kwaliteit nodig om bijvoorbeeld uw gereedschap en machines in op te bergen, uw voertuigen in te stallen, of om wat extra (werk)ruimte te creëren? Kies dan nu één van onze zelfbouw loodsen, of stel volledig uw eigen loods samen.

Stel hier uw eigen loods samen!


Aangename zelfbouw loodsen Flevoland

Het bouwen van een eigen loods kan er uitzien als een uitdagende klus: het maken van alle berekeningen; het bij elkaar zoeken van de juiste materialen en gereedschappen; het aanvragen van de juiste vergunningen; het maken van alle bouwtekeningen. Levere werkt vanuit het idee dit gehele proces een stuk aangenamer en gemakkelijker te maken. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor u. Hieruit is het idee van het zelfbouwpakket ontstaan.

     

Met dit zelfbouwpakket kunt u zelf op een veel eenvoudigere manier uw eigen loods bouwen. De berekeningen en tekeningen worden voor u gemaakt en wij leveren u alle benodigde materialen aan. Voor het overgrote deel van de constructie heeft u slechts een slagmoersleutel nodig, dus u hoeft zich haast geen zorgen te maken over de gereedschappen. Daarnaast kunnen we zelfs het aanvragen van de vergunningen van u overnemen!

Kies ook voor een zelfbouw loods van Levere en maak het uzelf niet te moeilijk. U kunt de loods volledig zelf samenstellen en optionele extra’stoevoegen, zoals dakgoten, lichtdoorlatende platen, isolatie en meer.

  • Volledig zelf te ontwerpen
  • Uitgebreide montagehandleiding
  • Verschillende materialen mogelijk
  • Isolatie mogelijk
  • Optionele extra’s beschikbaar
  • Veel kleuren om uit te kiezen