Sectionaaldeur – railsystemen

Het kiezen van een passend railsysteem is vaak een lastig karwei. Elke sectionaaldeur heeft bovenruimte nodig om te kunnen openen. En vrijwel iedereen wil de hoogte van de deur zo hoog mogelijk. Vaak hoger dan mogelijk is. Ook de locatie van de deur in een loods of gebouw is van grote invloed. Daarom is er veel variatie bij de railsystemen, zodat we uiteindelijk de best passende oplossing kunnen kiezen.

Op het moment dat u bij Levere een opgave heeft opgevraagd voor een complete loods is meestal de exacte locatie van de deur(en) niet bekend. Eigenlijk kan de exacte samenstelling van de deur pas worden bepaald op het moment dat de staalconstructie is ontworpen en dus de exacte locatie van de deuren duidelijk is.

De railsystemen van Levere zorgen ervoor dat een deur gemonteerd kan worden in vrijwel elk gebouw. Daarbij zijn we altijd afhankelijk van de beschikbare inbouwruimte en de bouwkundige mogelijkheden. Vandaar dat Levere verschillende railvarianten levert die op maat kunnen worden gemaakt voor elke denkbare situatie.