Pakketten – loods

De basis van alle pakketten is een solide staalconstructie. De stalen profielen die de constructie vormen, zijn voorgeboord, waardoor u de diverse onderdelen alleen nog met bouten en moeren aan elkaar hoeft te bevestigen.

Samen met de dak- en wandpanelen, een of meerdere loop- en sectionaaldeuren, eventuele raamkozijnen en andere opties en tenslotte de afwerking is de loods compleet. Dat alles is vertaald naar een bouwpakket dat u zelf in elkaar kunt zetten.  De constructie wordt geleverd met professionele chemische ankers die u in de door u geleverde betonvloer kunt boren.

Door uitgebreide montage handleidingen kunnen onze loodsen ook door u worden gebouwd wanneer u weinig of geen ervaring heeft in de bouw.

Voor het monteren van het staal adviseren we een slagmoersleutel. De dak en wandpanelen zijn grotendeels op maat. De schuintes aan de korte zijden en de openingen voor deuren en ramen moeten worden gezaagd uit de wandpanelen. Afhankelijk van de dikte van de panelen kan dit met een cirkelzaag worden gedaan.

De toepassingen voor onze loodsen worden alleen beperkt door uw wensen. Voor opslag, een werkruimte, soms zelfs kantoor of woning, met de juiste toevoegingen aan een standaard pakket zijn de mogelijkheden enorm.

Voor alle toepassing kan een Levere loods een basis vormen. Zelfs het bouwen van een woning is mogelijk, mits u de aanvullende vereisten binnen het bouwbesluit toepast en volgens de geldende normen bouwt. Wij Levere(n) u de basis die u aanvult tot het gebouw dat u voor ogen heeft.

Pakket:

Staalconstructie

Dakpanelen

Wandpanelen

Loopdeur(en)

Sectionaaldeur(en)

Raamkozijn(en)

Goten

Zetwerk

Schroeven

Bouten

Chemische ankers

Handleidingen

Tekeningen

Transport