Loopdeur staal

Als basis gebruikt Levere de universele stalen MZ loopdeur met blokkozijn van Hörmann.

Binnen- en buitendeur voor • onverwarmde bijgebouwen • gereedschapsbergingen • opslagruimtes

Deze universele deur, die zijn deugdelijkheid al meer dan vier decennia heeft bewezen, is stevig, slijtvast en weerbestendig, en is daardoor zeer geschikt voor toepassingen binnen en buiten. De MZ-deur is verkrijgbaar in een één- of tweevleugelige uitvoering en op verzoek ook met beglazing.

Het inbouwklare deurelement met het dubbelwandige, 45 mm dikke deurblad met 2-zijdige opdek en een plaatdikte van 0,9 mm, voorzien van een mineraalwolvulling en stalen versterking, is uiterst robuust. De deur biedt een hoge veiligheid door 2 massief stalen veiligheidspennen. Het 2 mm dikke hoekkozijn met omlopende EPDM-afdichting houdt de deur goed afgedicht en is bovendien voorzien van een onderste, eenvoudig verwijderbaar aanslagprofiel

2 mm dik hoekkozijn met omlopende afdichting

Hörmann biedt u de universele deur MZ ook aan met beglazing, die om veiligheidsredenen zeer smal resp. zeer klein gehouden is. Daarmee profiteert u in het gebouw van het daglicht. U krijgt standaard draadglas van 7 mm, indien gewenst isolerend draadglas van 20 mm met een doorkijk van 230 x 1360 mm.
De glasomraming is standaard in aluminium natuurkleur met glaslijsten aan scharniertegenzijde gemonteerd. Optioneel, bijv. bij naar binnen openende deuren, is de glasomraming ook verkrijgbaar met glaslijsten aan scharnierzijde.

 

Productgegevens

Inbouwklaar deurelement

Deurblad en kozijn, verzinkt en voorzien van poedergrondverf in grijswit (vergelijkbaar met RAL 9002)

1- of 2-vleugelig

Links / rechts bruikbaar (met hoekkozijn)

Warmte-isolerend

UD = 1,7 W/(m2·K)*

Geluidsisolerend

Rw ca. 39 dB*

Mogelijke extra functies:

T30 brandwerend*

Als brandwerende deur H8-5 tot deurmaat 1000 × 2125 mm
(zie pagina 18)

* Bij deuren zonder beglazing en met hoekkozijn