Loopdeur

Aluminium Loopdeuren

De aluminium loopdeuren zijn licht van gewicht en robuust. Het deurblad is voorzien van eenhoog isolerend PUR-schuim.  De deuren worden standaard geleverd in RAL9010 en RAL7016 inclusief slotkast, het kunststof klinkstel, druiplijst en een tochtstrip.

Bladdiepte: 45 mm; het blad bestaat uit een aluminium omtrekprofiel dat twee voorgecoate afgeplatte verzinkte platen ondersteunt met daartussen polyurethaanschuim (geïnjecteerd nadat het blad is gemonteerd).
Sluit met een zwart nylon handvat en bevat een slot met 1-puntssluiting en gevormde cilinder.
Geanodiseerde of gecoate geëxtrudeerde aluminium scharnieren met verzinkte stalen pen.

Uitermate geschikt voor sandwichpanelen

De loopdeur is uitermate geschikt om in te bouwen in een sandwichpaneel.

De deur bestaat uit een dubbele flens waarvan er één los zit. Deze flens wordt als laatst gemonteerd voor een perfecte afwerking van de deur. Het losse frame sluit perfect aan bij sandwichpanelen van 40 milimeter tot 80 milimeter dik.

Mogelijkheden

Naast onze standaard deuren zijn er diverse opties mogelijk om de deuren voor elke toepassing geschikt te maken. Zo kunnen de deuren op elke gewenste breedte en lengte geproduceerd worden. Ook zijn er diverse RAL kleuren beschikbaar en kunnen de deuren uitgevoerd worden met half of heel dubbelwandig glas (4-9-4). Naast aluminium deuren bieden wij ook aluminium ramen aan. Ook deze zijn voorzien van een los kader en zijn beschikbaar in alle soorten en maten.

 

Technische specificaties

Wit (RAL9010) en Antraciet (RAL7016)

Aluminium

40, 60, 80, 100, 120 mm

Links of rechts (bij bestelling aangeven), de deuren zijn niet omkeerbaar.

2125 x 995 mm

Slot, deurbeslag, tochtstrip en anti-lekdorpel

Klasse 1 volgens de EN 12207-norm

Klasse 4A volgens de EN 12208-norm

Berekend volgens de norm EN ISO 10077-1.

Klasse C4 volgens de norm EN 12210.