Loods kiezen

Het samenstellen van een loods die past bij uw wensen kan een hele opgave zijn. Om u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn hebben we vier opties om u hier bij te helpen.

1.De aanschaf van uw loods is nog verder weg of u heeft om een andere reden eigenlijk alleen een globale prijs nodig. Als een soort prijslijst hebben we meer dan 4000 variaties van onze loodsen van prijzen voorzien. Vanwege de sterk veranderende staalprijzen vindt u hier altijd up to date prijzen.

PRIJZEN

2. U weet goed wat u wilt en een aanschaf binnen enkele weken  is aan de orde. Daarvoor hebben we een, naar ons idee, behoorlijk compleet formulier gemaakt om al uw wensen in beeld te brengen. U vindt dit formulier door op deze link te klikken:

AANVRAAG

3. U wilt graag direct zien hoe uw gewenste loods eruit komt te zien. Hiervoor hebben wij een 3D versie van ons aanvraagformulier gemaakt waar de loods direct visueel wordt weergegeven. Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Klik hieronder om naar de ontwerp-pagina te gaan:

3D LOODS    

4. U bent nog in de fase dat een goed advies en wat steun u verder kunnen helpen. In dat geval willen wij u graag telefonisch ondersteunen en u bij de diverse keuzes die u moet maken om een passende loods samen te stellen adviseren. Door op onderstaande knop te klikken kunt u hiervoor een telefonische afspraak inplannen:

ADVIES